Využijte prostor pod dětskými postelemi. Přinášíme několik tipů

Tipy a inspirace 07. ledna 2021 | 11:10 — Klára Sanders
Většina rodičů to moc dobře zná. Dětský pokoj je každým rokem přeplněnější a přeplněnější a vy neustále vymýšlíte, jak dětské věci, hračky a oblečení uskladnit. Prostor pod dětskými postelemi je ideálním místem pro uložení těchto věcí.
Další 1 fotografie v galerii
Úložných prostor není nikdy dost a v dětském pokoji to platí hned dvojnásobně / Pixabay

Úložných prostor není nikdy dost a v dětském pokoji to platí hned dvojnásobně. Kdybyste dětský pokoj nechali prázdný, malé děti jej stejně za chvíli nějakými věcmi zaplní. V tom jsou opravdoví přeborníci. Předběhněte je tedy a uložte tam věci užitečné. Zde je pár tipů.

Ideální prostor pro sezonní oblečení

Začněme s tím nejzjevnějším. I když vaše děti mají šatní skříně, zdá se, že v nich nikdy není dostatek místa. Časem se kromě oblečení ve skříních začnou objevovat hračky, pastelky a další drobnosti a začne být nemožné uložit tam i veškeré oblečení. Uložit je pod postel je praktické a esteticky přijatelné řešení.

Schovejte neskladné a objemné hračky

Existují tři kategorie hraček, které je téměř nemožné uklidit a zachovat nedotčené. Jsou to vláčky, autíčka a puzzle. Prostor pod postelí může skvěle sloužit jako výsuvná herní stanice. Uložit zde můžete také krabice s legem nebo knihami, jestli jsou vaše děti už větší. Děti budou rády, že si mají kde hrát a vy večer vše jen zasunete pod postel a máte uklizeno.

Svíticí postel je také varianta

Pokud byste přece jen chtěli zachovat prostor pod postelí prázdný, lze využít možnosti osvětlení. Obzvláště se vám může hodit, jestli má vaše dítě večer problémy s usínáním. Pokud například LED žárovky umístíte pod postel, světlo bude příjemně tlumené. Psali jsme také: Originálně a levně vybavený byt. Poslouží vám k tomu dřevěné bedýnky

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu