Letošní trendy pro podzim a zimu v interiéru

Interier 04. října 2020 | 13:00 — Marie Drahá
Podléháte rádi kouzlu módy a v tomto duchu zařizujete i své bydlení? Přesto vás proměna interiéru nemusí vyjít draho. V případě jednoduchého a funkčního bytu totiž často stačí obměnit doplňky. Podívejte se, jaké jsou ty aktuální pro letošní podzim a zimu 2020.
Další 3 fotografie v galerii
Minimalismus si žádá oživení prostřednictvím výraznějších vzorů / Depositphotos

Sledování nových trendů bývá vždy vítanou inspirací, jak oživit bydlení na následující období. Přestože minimalismus zatím na oblibě nijak neztratil, pro letošek jej doplňují výrazné dekorace, kontrasty i hřejivé barvy, a to v podání několika různých stylů. Který z nich je vám nejbližší?

Divoký svět bydlení

Jedná se o styl bohatý na výrazné barvy a dekorace všeho druhu. Je pravým opakem minimalismu, který lze pomocí zajímavých odstínů a netradičních doplňků zajímavě osvěžit. Interiér můžete zvýraznit zvířecími potisky, květovanými vzory i palmovými listy, kombinovat lze rovněž samet s hedvábím nebo zelenou barvu s růžovou.

Rodinný soulad

Kontrasty v interiéru značí, že vše je v dokonalém souladu. Vystihují zábavu i příjemné chvíle strávené s rodinou. Stejně, jako se doplňuje šedá s růžovou, se společně snoubí staré prvky s novými nebo hřejivé materiály s chladným kovem. Výsledkem všeho je přirozená vyváženost.

Funkční domácnost

Pro zbytečnosti není v tomto interiéru místo. Svobodu, světlo a prostor doplňují jednoduché a inteligentní koncepty, které se odrážejí i v nejmenších kouscích vybavení. Ovšem pozor - výhradně s využitím přírodních materiálů. Vše je pak zcela funkční a přehledné.

Dokonalá harmonie

Je symbolem pro relaxační oázu, kterou charakterizují měkké materiály, hřejivé barvy i zaoblené tvary. Preferovanými odstíny jsou výrazná modrá i jemná fialková, vyhýbat se nemusíte ani odstínům červené nebo růžové. Jednoduše zrealizujte svou představu o domově, do kterého se rádi vracíte. Dále čtěte: Zpříjemněte si podzim doma pomocí několika maličkostí.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu