Earthy boho styl kombinuje umění i retro. Nechte jej v interiéru vyniknout

Interier 05. září 2021 | 22:42 — Marie Drahá
Zaujal vás boho styl, ale zatím jste nedostali odvahu zařídit si byt po vzoru francouzských umělců? Vyzkoušejte jeho alternativu. Earthy boho odráží svěží a moderní éru boho, kdy méně je více. Jde o styl moderní a ekletický. Právě nyní je velmi trendy.
Další 4 fotografie v galerii
Houpací síť je častým doplňkem interiérů v boho stylu / Depositphotos

Boho styl, který vznikl v 19. století, představuje kreativní propojení mnoha stylů. Existuje v podobě modern, romantic, morocan, folksy nebo například earthy. Pro všechny tyto druhy jsou typické přírodní materiály a originální doplňky. Majitelům nabízí maximální pohodlí a odráží jeho osobnost.

Boho styl doplňují exotické prvky

V earthy boho stylu najdeme kapku skandinávského minimalismu a také exotické prvky. Kombinuje prvky umění, tradičního řemesla i retro vlivy. V interiéru se najde místo pro jedinečnou závěsnou lampu, stejně tak pro vídeňskou pleteninu. Z materiálů nechybí kov, ratan nebo juta. Etnické vzory se zde potkávají s přírodními materiály a zemitými tóny. Doplněny jsou nejčastěji odstíny červené.

Rostliny jsou vystaveny netradičně

Domov zemského bohéma je poctou přírodní kráse, takže v něm nechybí ani dostatek zeleně. Rostlinám je věnovám dostatek prostoru a zdobí každou místnost v bytě. Bývají prezentovány netradičně, do popředí se dostávají také neobvyklé druhy pokojových květin. Dále čtěte: Vytvořte si z pokojovek slušivé zátiší. Dejte je pod strop, zavěste je na trám.

Náš tip

V interiéru earthy boho vyniknou také nejrůznější kousky ze starožitných bazarů. Musí však patřičně vyniknout a respektovat myšlenku, že méně znamená více.

Zdroj: blog.jungalow.com, marianne.cz.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu