I malá předsíň může být velkolepá. Zkuste využít některé z nápadů

Interier 17. srpna 2021 | 12:01 — Marie Drahá
Předsíň je hlavní vizitkou bytu. I když si po návratu domů musíte vystačit s prostorem o velikosti několika metrů čtverečních, vždy vás může uvítat příjemným dojmem. Jak oživit vstupní prostor, aby byl nápaditý a přitom funkční? Inspirujte se některým z našich tipů.
Další 4 fotografie v galerii
Místo lavice designové křeslo - i to je řešení / Depositphotos

Jestli toužíte po tom dodat své předsíni trochu majestátnosti, vsaďte na starožitný nábytek. I jedna komoda v klasickém stylu totiž dokáže udělat na malém prostoru velké divy. Výsledkem bude skutečnost, že předsíň nebude vypadat na první pohled stísněně ani skromně.

Další z možností je vybavit prostor nekonvenčně. Hravému řešení přesně odpovídá boho styl. Abstraktní kresby, pokojové rostliny i oblíbené derorace v kombinaci s macramé zkombinujte s nábytkem v přírodním stylu a světlými odstíny stěn. Boho styl působí bezstarostně a božsky.

Extravagance

Potřebujete odpoutat pozornost na mini prostor? Pak ji přesměrujte na cokoliv jiného. Netradiční typ lavice nebo zajímavá tapeta v předsíni upoutají návštěvníky na první pohled. Pohrát si můžete i s jedním výrazným odstínem. Chce to zkrátka něco extravagantního. Dále čtěte: Život bez nábytku je levný a prospívá zdraví. Pochvalují si ho i Japonci.

S osvědčenými kombinacemi barev nikdy nešlápnete vedle. Příkladem je bílomodrá předsíň, která působí osvěžujícím dojmem. Nemá daleko do středomořského stylu, v některých tak může vyvolat představu kýžené dovolené.

Jde to i bez předsíně

Věděli jste, že některé byty předsíň vůbec nemají? Pokud uvážíte, že by byla v interiéru spíš na škodu, nechejte příchozí vstoupit rovnou do bytu. Toto řešení je netradiční, ale přitom velice útulné. Možná zjistíte, že si ve skutečnosti vystačíte s menší policí na odkládání obuvi.

Zdroj: idealhome.co.uk, lepsibyvanie.pluska.sk.

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu